O firmie
Informacje o masarni
Nasze certyfikaty i nagrody
Kiełbasy
Kiełbasy
Kiełbasa tradycyjna
Kiełbasa głogowska
Kiełbasa wiejska
Kiełbasa tradycyjana podsuszana
Kiełbasa śląska
Kiełbasa śląska extra
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa krakowska podsuszana
Kiełbasa żywiecka podsuszana
Kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa szynkowa
Kiełbasa biała parzona
Kiełbasa drobiowa delikatesowa
Kabanosy i frankfuterki
Kabanosy
Kabanosy myśliwskie
Frankfuterki
Kiełbasy z mięsa mocnorozdrobnionego
Mortadela
Serdelki
Parówka tradycyjna
Wędzonki
Szynki
Szynka brzozowiecka
Szynka tradycyjna
Szynka gotowana
Szynka czosnkowa
Wędzonki
Wędzonka krotoszyńska
Polędwice
Polędwica tradycyjna
Polędwica firmowa
Polędwica drobiowa
Balerony
Baleron tradycyjny
Ogonówki
Ogonówka tradycyjna
Boczki
Boczek tradycyjny
Boczek rolowany
Boczek surowy, wędzony
Wędzonki drobiowe
Pierś wędzona z indyka
Udźce
Udziec
Wyroby garmażeryjne
Kaszanki
Kaszanka tradycyjna
Czarne
Pasztety
Pasztet tradycyjny
Salcesony
Salceson golonkowy
Salceson tradycyjny
Salceson naturalny
Nasze certyfikaty, nagrody i podziękowania
Rok 2014
Rok 2015
Rok 2016
Rok 2017
Rok 2018
Rok 2019
Rok 2021