• 300x200

    Kaszanka tradycyjna

    Wędlina podrobowa, parzona z mięsa wieprzowego z dodatkiem kaszy jęczmiennej, gryczanej oraz krwi. Batony w osłonce naturalnej o długości ok. 18cm

  • 300x200""

    Pasztet tradycyjny 

    Wędlina podrobowa, drobno rozdrobniona z mięsa wieprzowego, oraz podrobów, parzona. Konsystencja smarowna. Produkowana w osłonki, bezbarwne. podwójne batony o długości 20cm.
    Waga podwójnego batonu ok. 0,6kg

     

  • 300x200

    Salceson golonkowy

    Wyrób garmażeryjny z mięsa wieprzowego peklowanego( golonki), parzony. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkt idealny jako dodatek do kanapek. Produkowany w osłonkę bezbarwną. Batony o długości 20- 30 cm, waga ok. 1,3- 2,3kg  

  • 300x200

    Salceson tradycyjny

    Wędlina podrobowa otrzymana z mięsa wieprzowego oraz podrobów wieprzowych nie peklowanych. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkowany w osłonkę bezbarwną. 
    Batony o długości 15cm, waga ok. 1,3kg  

  • 300x200

    Salceson naturalny
    Wędlina podrobowa otrzymana z mięsa wieprzowego oraz podrobów wieprzowych nie peklowanych. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkowany w żołądki wieprzowe.
    Waga ok. 1,5- 3kg  

  • 300x200

    Czarne

    wędlina podrobowa, drobno rozdrobniona z mięsa wieprzowego, podrobów oraz bułek z dodatkiem krwi, parzona. Produkowana w osłonki, bezbarwne, podwójne batony o długości 20cm Waga podwójnego batonu ok. 0,7kg