Wędlina podrobowa, parzona z mięsa wieprzowego z dodatkiem kaszy jęczmiennej, gryczanej oraz krwi. Batony w osłonce naturalnej o długości ok. 18cm
Czarne
wędlina podrobowa, drobno rozdrobniona z mięsa wieprzowego, podrobów oraz bułek z dodatkiem krwi, parzona. Produkowana w osłonki, bezbarwne, podwójne batony o długości 20cm
Waga podwójnego batonu ok. 0,7kg
Pasztet tradycyjny
Wędlina podrobowa, drobno rozdrobniona z mięsa wieprzowego, oraz podrobów, parzona. Konsystencja smarowna. Produkowana w osłonki, bezbarwne. podwójne batony o długości 20cm. Waga podwójnego batonu ok. 0,6kg
Salceson golonkowy
Wyrób garmażeryjny z mięsa wieprzowego peklowanego( golonki), parzony. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkt idealny jako dodatek do kanapek. Produkowany w osłonkę bezbarwną. Batony o długości 20- 30 cm, waga ok. 1,3- 2,3kg
Salceson tradycyjny
Wędlina podrobowa otrzymana z mięsa wieprzowego oraz podrobów wieprzowych nie peklowanych. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkowany w osłonkę bezbarwną. Batony o długości 15cm, waga ok. 1,3kg
Salceson naturalny Wędlina podrobowa otrzymana z mięsa wieprzowego oraz podrobów wieprzowych nie peklowanych. Wyczuwalne przyprawy naturalne. Produkowany w żołądki wieprzowe. Waga ok. 1,5- 3kg